• Регистрација
ПОМОЋ ЕФТ-а ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 31 октобар 2013 12:43Награда за знање

Сваке године међународни београдски Сајам књига посети велики број гостију из земље и иностранства, а ове године пажњу је, између осталих, привукла група ђака гимназије из Калиновика.
- Долазак у Београд ђака који су најбољи у својој генерацији, и уче гимназију у овом малом месту Републике Српске, подржан је од стране ЕФТ-а, компаније која у општини Калиновик развија пројекат изградње хидроелектране Улог. Многа од ове деце први пут су ишла у Београд те, поред посете Сајму књига, ЕФТ је за њих организовала и посету важним културним и историјским знаменитостима Београда - наводе из ове компаније.
Током обиласка Сајма књига деца су добила на поклон занимљиве књиге. Присуствовали су и читању делова књиге "Бајка о пчелару" Добрице Ерића, а аутор је деци написао лепе посвете. Гимназијалци Калиновика су уживали у разговорима са писцима, обишли су сајам и учествовали у неколико књижевних радионица.
Ово је трећа година да компанија ЕФТ помаже гимназијалце из Калиновика да дођу на Сајам књига и да им та посета остане у најлепшој успомени.

Е. П.

 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.