• Регистрација
"МИКРОФИН" ОБЕЗБИЈЕДИО НАСТАВНА СРЕДСТВА ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
недеља, 23 фебруар 2014 20:29Представник "Микрофина" из Бањалуке Саја Игњић уручила је данас директору Основне школе "Љутица Богдан" у Калиновику Верици Елез донацију наставних средстава вриједну 2.000 КМ.

Елезова је захвалила на донацији и рекла да ће наставна средства и учила сигурно допринијети побољшању наставног процеса, јер су их одабрали учитељи и предметни наставници, који су навели шта су приоритети. 

Донацију, између осталог, чине глобус, микроскоп, спортски реквизити, магнетна табла за најмлађе ученике, те тродијелна учитељска табла. 

У "Микрофину" истичу да је, осим значаја донације за школу, за друштво у цјелини важно да постоје овакве организације за које термин "друштвена одговорност" није само "мртво слово на папиру", него обавеза коју са лакоћом и задовољством проводе, бринући о потребама најмлађих. 

Чињеница да је ова донација дошла у Калиновик, мјесто у коме "Микрофин" нема своје представништво, али има одређени број корисника, и у једну по броју ђака малу школу, потврђује да је брига за ученике искрена и једнака за све, кажу у овом микрокредитном друштву.

Последње ажурирано недеља, 23 фебруар 2014 20:39
 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.