• Регистрација
УНАПРИЈЕДИТИ КОМУНИКАЦИЈУ СА ГРАЂАНИМА ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 03 април 2015 12:22

Начелник Општине Калиновик Милева Комленовић и начелник Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Источно Сарајево Српко Косорић оцијенили су да је безбједносна ситуација на подручју ове локалне заједнице задовољавајућа, те да у наредном периоду треба додатно побољшати и до сада добру међусобну сарадњу општинске администрације и полиције.

На првом састанку општинског руководства Калиновика са новоименованим начелником источносарајевске полиције и његовим најближим сарадницима, закључено је и да се у наредном периоду предузму активности које би требало да додатно унаприједе сарадњу представника полиције и цивилног сектора.

-Била је ово прилика да се упознамо са начелником Косорићем и из прве руке чујемо планове новог руководства ЦЈБ Источно Сарајево. Заједнички смо закључили да ће примарни задатак у наредном периоду бити усмјерен на унапређење комуникације полиције и грађана, што и јесте један од кључних предуслова за добру безбједносну ситуацију-поручила је Комленовићева, истичући да ће Полицијска станица у Калиновику и убудуће имати подршку општине.

Прије посјете општинским званичницима, начелник Косорић је одржао и радни састанак са припадницима ПС Калиновик, са којима је анализирао безбједносну ситуацију на овом подручју.

Последње ажурирано петак, 03 април 2015 12:31
 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.