• Регистрација
ПЕТРОВДАНСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 09 јул 2015 10:50

 

У оквиру петровданских свечаности отворен је традиционални турнир у фудбалу који ће трајати у периоду од седмог до дванаестог јула.

Ова спортска манифестација одржаће се под покровитељством општине Калиновик и Спортског савеза, а њен циљ је да окупи све љубитеље овога спорта без обзира на старосну доб.

На турниру ће учествовати и млађе екипе,дјеца узраста од трећег до осмог разреда основне школе а за неке од њих ово ће бити прво учешће на турниру.

Најбољи ће се борити за новчану награду од 1000,400 или 250 а најбољим играчима,стријелцима и голманима биће додијељене и дипломе.

Овај традиционални турнир се организује сваке године,окупља се велики број екипа и учесника а организатори се могу похвалити његовом успјешношћу и садржајности која је из године у године све боља и израженија.

Према ријечима секретара Спортског савеза Калиновик Војислава Лаловића Спортски савез пружа пуну подршку свима онима који желе да се баве неким спотром у нашем граду, помаже у њиховој организацији и унапређењу.

„ Један од наших главних циљева јесте да се оформе бољи услови за развој спорта и спортских активности“-истакли су организатори.

Последње ажурирано уторак, 14 јул 2015 11:25
 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.