• Регистрација
Одржана конститутивна сједница Скупштине општине Калиновик ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста admin   
уторак, 22 новембар 2016 13:46

img 0268 edited

Прва конститутивна сједница Скупштине општине Калиновик одржана је у петак, 18.11.2016. године, у 11 часова, у сали Скупштине општине Калиновик.


На основу извјештаја Општинске изборне комисије извршена је верификација мандата одборника, гдје је констатовано 13 одборника и утврђен кворум за рад. Одборници су након верификације мандата положили заклетву.
У наставку конститутивне сједнице формиране су Комисија за избор и именовање, Комисија за статутарна питања и Комисија за буџет и финансије. Одборници су наставили са разматрањем дневног реда и избора предсједника, потпредјседника, замјеника начелника и генералног секретара.
За предсједника Скупштине општине Калиновик изабран је Ђорђе Сладоје, за потпредсједника Драган Ждрале, који ће своју функцију обављати волонтерски. За замјеника начелника изабран је Радомир Сладоје, а за ВД секретара Скупштине Милинко Лаловић.


Избором поменутих комисија и формирањем нових чланова утврђује се да је истекао мандат истих ранијег сазива Скупштине и на тај начин формирао нови.
Сва рјешења ступају на снагу 8 дана од дана објављивања у Службеном гласнику општине Калиновик.

Последње ажурирано уторак, 22 новембар 2016 14:10
 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.