• Регистрација
"Зеленгора Tour" за љубитеље спорта и природе ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста admin   
недеља, 09 јул 2017 00:00

01-2xx

Калиновик домаћин занимљиве бициклистичко-планинарске манифестације

"Зеленгора Tour" за љубитеље спорта и природе

У Калиновику је ове године, у оквиру Петровданских свечаности, одржан и први "Зеленгора Тour", бициклистичко-планинарска манифестација, која је окупила неколико десетина учесника из више градова Српске, односно БиХ, те Србије и Хрватске.

Ријеч је о специфичној и изузетно атрактивној смотри заљубљеника у бициклизам и алпинизам, а за све присутне организатори су припремили тридесетак километара дугу вожњу кроз предивне предјеле до Орловачког језера, а затим и планинарски успон на врх планине, Брегоч, као и планинарски поход до Штиринског и Котланичког језера.

По ријечима Филипа Лаловића и Миљана Мандића, организатора манифестације, све је протекло у најбољем реду, а расположење учесника указује на то да ће већ сљедеће дружење бити још квалитетније и масовније.

-Велику захвалност упућујемо општини Калиновик и ШГ "Зеленгора" који су нас подржали у захтјевној логистици, а ми ћемо се потрудити да ова манифестација која афирмише природне љепоте наше општине постане препознатљива и примамљива за бројне љубитеље спорта и природе-рекли су Лаловић и Мандић, најављујући да ће покушати да оживе и стазе уз ријеку Неретву, те ову туру учине још атрактивнијом.

Последње ажурирано среда, 02 август 2017 18:55
 
Copyright © 2018. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.