• Регистрација
Комленовићева уручила поклоне првачићима ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста admin   
уторак, 05 септембар 2017 13:42

01

Начелник општине Калиновик Милева Комленовић посјетила је овдашњу Основну школу „Љутица Богдан“ и најмлађим школарцима, који први пут сједају у школске клупе, уручила пригодне поклоне.

-Ово је мали знак пажње и добродошлице у школу, коју ће вам лијепом приредбом пожељети и ваши старији школски другари. Вјерујем да ћете бити добри ђаци, да ћете слушати своје родитеље и учитеље и ја вам искрено и од срца желим најприје добро здравље и много среће и успјеха током школовања-поручила је Милева Комленовић.

Истакла је да ће општина Калиновик, као што је то чинила и до сада, и убудуће наставити да води бригу о свим својим ученицима и да их подстиче током школовања и одрастања.

-Настојаћемо, истовремено, да стварамо амбијент који ће омогућити развој и бољи квалитет живота за све наше грађане-рекла је Комленовићева.

Први дан нове школске године у Калиновику је већ традиционално обиљежен и пригодном приредбом коју су припремили ученици, који су и овог пута показали да посједују раскошан таленат и знање, за шта заслуге иду и на адресу просвјетних радника.

 

Последње ажурирано уторак, 05 септембар 2017 13:52
 
Copyright © 2024. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.