• Регистрација
СПОРТ ПДФ Штампа Ел. пошта

Спортски савез Калиновик је основан 2006.год ради унапријеђења и квалитетнијег организовања спорта на општини Калиновик.На општини калиновик егзистирају фудбалски клуб "Калиновик",женски одбојкашки клуб "Зеленгора",карате клуб "Бене" те у оквиру спортског савеза секције: атлетска,кошаркашка итд.Спортски савез калиновик организује разне спортске манифестације као што су меморијални карате турнир "Бене",петровданска спортска такмичења у баскету,одбојци,малом фудбалу и атлетици.Турнир у малом фудбалу у Улогу итд...


Контак особа: Војислав Лаловић, предсједник спортског савеза

Контакт тел: 065/935-874 фаx: 057/623-335

E-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 

ОДБОЈКАШКИ КЛУБ

Одбојкашки клуб ,,Зеленгора" Калиновик основан је 2009. године. Од тада па до данас учествовали су на разним такмичењима, на државном и регионалном нивоу. Овај клуб иза себе ређа многе успјехе и побједе, што им је помогло да се нађу на табели друге лиге Републике Српске. Клуб броји око 40 чланова који су подијељени у три групе: сениори, јуниори и пионири. Јуниори и пионири учествују на многобројним такмичењима регионалног карактера. Тренер овог клуба је Слађана Вишњевац.

 

КАРАТЕ КЛУБ

alt

Карате клуб у Калиновику основан је 1980. године под називом ,,Зеленгора". Тренер овог клуба био је Петар Јововић Бене, репрезентативац бивше Југославије и официр Војске Републике Српске. Погинуо је у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату 1992. године. Овај карате клуб носи назив ,,Бене'' од 1997. године. Већ осму годину заредом одржава се меморијални турнир у част бившем тренеру, на ком учествује преко 100 такмичара. У току такмичења одржава се и ревијални меч између карате репрезентације Републике Српске и Србије. Клуб данас броји око 30 чланова, који су на многим такмичењима освојили завидне резултате и награде. Садашњи тренер клуба је Драган Ковачевић.

 

ШКОЛА ФУДБАЛА

Школа фудбала отворена је 2013. године и тренутно окупља око 40 чланова узраста до 15 година. Подијељени су у три групе. До сада се нису званично такмичили на државном и регионалном нивоу. Двије године заредом организују петровданске турнире у малом фудбалу и учествују на школским такмичењима. Циљ ове школе јесте обучавање и усавршавање будућих фудбалера, како би достигли до такмичења и на вишим нивоима. Тренер школе фудбала је Марко Ћеранић.

 
Copyright © 2019. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.