• Регистрација
Одржана конститутивна сједница Скупштине општине Калиновик ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста admin   
уторак, 29 децембар 2020 18:37

01

Прва конститутивна сједница Скупштине општине Калиновик одржана је данас у 10:00 часова. Верификовани су мандати новог скупштинског сазива који чини 6 одборника СНСД-а, 4 одборника СДС-а, те по један одборник ДНС-а, Социјалистичке партије и Уједињене Српске. Одборници су положили свечану заклетву и обавезали се на поштовање Статута и Пословника Скупштине.

За предсједника Скупштине општине Калиновик изабран је Драган Ждрале а за потпредсједника Скупштине Вања Галинац. Вршилац дужности секретара Скупштине општине је Милинко Лаловић. Замјеник начелника општине у наредне четири године биће Ђорђе Сладоје. Од радних тијела формиране су комисија за статутарна питања, комисија за избор и именовање и комисија за буџет и финансије.

Скупштинску већину чине одборници СНСД-а, Социјалистичке партије и Уједињене Српске, док је опозициони блок састављен од одборника СДС-а и ДНС-а.

Новоизабрани Начелник општине Радомир Сладоје пожелио је срећу и пуно успјеха у раду свим одборницима и апеловао на међусобно уважавање и коректан однос, уз поруку да су врата Начелника увијек отворена за све добре идеје и конструктивна рјешења текућих питања која су на добробит наше локалне заједнице.


Последње ажурирано среда, 30 децембар 2020 09:50
 
Copyright © 2024. kalinovik. Designed by MATRIX COPMUTERS

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.